Inbinden of toch liever een ringband?

Met onze grafische printers maken we perfect printwerk dat we direct kunnen vouwen en nieten. Maar u wilt van uw jaarverslag of brochure een wat meer opvallend boekwerk maken? Kies dan voor Ibico of Wire-o inbinden met een transparant voor- en achterblad. Bij Ibico inbinden hebt u keuze uit diverse kleuren kunststof ringbandjes. Wiro-o inbinden gaat met een metalen ringbandje. Beide mooie uitvoeringen, maar elk met hun eigen uitstraling.

Een andere optie is “inbinden” in een ringband met 4-rings D-mechaniek. Dit wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld lesmateriaal, waarbij u de hoofdstukken door middel van tabbladen kunt scheiden. Voordeel van deze manier van “inbinden” is, dat u altijd prints kunt vervangen, zonder het hele boekwerk weg te hoeven gooien. Voor- en zijkant van de map kunnen worden voorzien van een print.  Zo krijgt u een gepersonaliseerd duurzaam en handzaam boekwerk.

Voor alle opties geldt, dat er geen grote oplages gemaakt hoeven te worden. Als u er maar één nodig hebt, dan bestelt u er ook maar één.

Ervaar wat onze toegevoegde waarde kan zijn voor u. Maak een afspraak of gebruik onze 24/7 “bel-me-terug” mogelijkheid. Dan nemen wij direct contact op met u.

Openingstijden


clockMaandag 09:00-17:00
clockDinsdag 09:00-17:00
clockWoensdag 09:00-17:00
clockDonderdag 09:00-17:00
clockVrijdag 09:00-13:00
clockZaterdag op afspraak
clockZondag gesloten
clockOverige tijden op afspraak!
Persoonlijk advies
phone0412-485102
phone06-16814595
emailnick@jonneke-reclame.eu
Onze voordelen
rulertriangleProductie in eigen huis
rocketSpoedleveringen mogelijk
profilePersoonlijke service

 

Vraag hier vrijblijvend informatie aan over ons grafisch printwerk!

 

Bel me terug!

Pin It on Pinterest

Share This