WORDPRESS WEBSITE- ABC KOELTECHNIEK

Als vaste reclamepartner van ABC Koeltechniek hebben we de afgelopen periode de website vernieuwd. Een strakke website vol met informatie zodat jij je beter kunt inlezen over de mogelijkheden met airconditioning.

Ook deze website hebben we gebouwd met wordpress, voor al onze websites maken we gebruik van het meest gebruiksvriendelijke thema namelijk DIVI, eigenlijk is dit geen template of thema maar de mogelijkheid om je wordpress site 100% persoonlijk en naar wens in te richten.

 

Ook is deze manier van het bouwen van een wordpress website erg gemakkelijk in onderhoud, het biedt jou als klant namelijk de mogelijkheid om zelf de website te beheren en aan te passen.

Natuurlijk ondersteunen wij jou met aanpassingen en vragen, ook regelen wij de hosting en de SSL beveiliging zodat jij daar geen omkijken naar hebt.

 
 

Ben jij ook opzoek naar een nieuwe website voor je bedrijf of sportclub? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie?

Stel ons gemakkelijk je vraag via onderstaand formulier. We reageren snel, direct en persoonlijk op al je vragen. Wil je direct antwoord bel ons dan op een van onderstaande nummers.